Trimas

Cak Cak Cak

:: Ketuk Ketuk Klik Klik ::

Monday, January 31, 2011

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::



::coNteSt kaMi pOsE cuMey::

KLIK SINI untuk JOIN!

haaa..beminat ke tidak??kalau berminat jom baca syarat-syaratnya dahulu ya..

1~macam biasa korang kenalah follow blog 

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!


3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas.. (yg pakai kebaya pink sepenuhnya tu ai...2 dari kanan monitor)




4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni.."
Ai join contest ni kerana kitaorg semua memang comel..tak percaya? tengoklah gambar tu! hik3

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..

1) Cik Vin
2) Cik Qilah
3) Cik Shima

4) Puan Khu

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone
pix hiasan


OR


RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)


7~tarikh tutup 25 feb 2011


2 comments:

  1. thnx join...;DD

    pose cumey..:)

    best of luck k..

    amni folo sni k..

    (^___________^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...