Trimas

Cak Cak Cak

:: Ketuk Ketuk Klik Klik ::

Tuesday, February 8, 2011

**ZuraIwan GiveAway ~ I Love Genting**

Dear Tuan Tanah,
ai dah JOIN!!!
Happy B'day untuk tuan Tanah yang jatuh pada 16 February bersamaan dengan tarikh pertama kali ai ngan Bakal Hubby ai bertemu (tahun lepas 2010) di Cameron Highlands (nasib baik tak Genting Highlands..)
agak2 ada can tak nak menang ni mana la tau leh buat hadiah hanimun ai ke ape ke nnt kan?? hik3 ...oklah Tuan Tanah....cinCau!!!!!! (ai tak makan pon cincau..hehehehe)


GA
KLIK kalo nak JOIN

syarat2nya mudah saja, korang hanya perlu;
2) Buat entry dengan tajuk **ZuraIwan GiveAway ~ I Love Genting** dan letakkan banner  kat entry korang... then link back kat entry GA ni ye.....
3) Tinggalkan link entry korang kat ruangan komen entry http://ceriterayanzur.blogspot.com/2011/02/zuraiwan-giveaway-i-love-genting.html..
Simple & Easy kan???hikss...apa lg join arrr....hehe..



P1130034
Aku mencari 3 orang yang bertuah...yg akan memenangi FM "I Love Genting" ni yer.....
Tarikh Tutup adalah pada tarikh ulangtahun kelahiran aku yer...16hb Februari 2011 @ 3.20am
Terima kasih semua..gud luck!!!



2 comments:

  1. slm tuan tanah...

    maceh wish bday ye....and thks gk join my GA...

    gud luck k..

    sorry lmbt view plak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...